Overzicht batterijen merken bij Belgian Solar.

 

 

Onafhankelijk advies & installatie.

Wij bieden onafhankelijk advies & installatie omtrent jouw thuisbatterijen. Dat wil zeggen dat we niet gebonden zijn aan één merk van batterijen, zonnepanelen of omvormer. Ontdek ons aanbod kwalitatieve merken en vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Tesla Powerwall
RCT power batterij
BYD batterijen
Huawei logo
LG Chem voor- en nadelen
Fox Ess
Pylontech Force
Zonnepanelen merken Solarwatt

Bekijk snel onze uitzonderlijke acties!​​

 

Voordelen van een thuisbatterij

  • Je bent onafhankelijk van het net.
  • Je kan de opgeslagen energie inzetten wanneer je het echt nodig hebt.
  • Je bespaart op je energiefactuur.
  • De batterij biedt je zekerheid bij een storing op het net.
  • Je hebt je investering op gemiddeld 10 jaar tijd terugverdiend
  • Je kan op een premie van de Vlaamse overheid rekenen.
 

Waarom is de slimme thuisbatterij een goede investering?

Wanneer je een slimme thuisbatterij hebt, wordt de zelf opgewekte groene energie bij je thuis opgeslagen. Zonder de slimme thuisbatterij gaat al die overgebleven energie integraal naar het net, en kunnen anderen ‘profiteren’ van jouw zonnepanelen. Bovendien verbruik jij ook ‘s avonds en ‘s nachts energie, deze moet je zonder de slimme thuisbatterij van het net halen. En kost je dus geld! Door de slimme thuisbatterij word je ook zelfvoorzienend. Dit maakt dat je bij een stroompanne of een storing op het net niet zonder energie zit.

De slimme thuisbatterij wordt niet voor niets slim genoemd. De batterij schat zelf in wanneer je opgeslagen energie moet gebruiken. Dit is tijdens de piekuren:  ‘s ochtends en ‘s avonds. Het is  dan donker en dan gebruiken we thuis meer elektriciteit.

Dit wil zeggen dat zowel de opstelling als de samenstelling van jouw zonnepaneleninstallatie afhankelijk is van jouw verbruik. Hoeveel energie en vooral wanneer je die verbruikt, is belangrijk. Bij Belgian Solar geven we je graag onafhankelijk advies, en het feit dat we niet gebonden zijn aan 1 merk, de doorslag geeft om klanten op maat van hun project te kunnen adviseren en begeleiden. We geven klanten advies op maat van hun project, begeleiden hen doorheen het hele project en staan in voor zowel de plaatsing als de keuring van de batterijen.

Bereken de terugverdientijd van je thuisbatterij.​

 

Vragen over thuisbatterijen?

Wij helpen je graag met ons onafhankelijk advies!
Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw thuisbatterij.