Bauer Solar zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

De dag van vandaag leven we in een wereld waar groene energie prioriteit is, en zonne-energie is de toekomst. Dit maakt dat er enorm veel verschillende merken, types en soorten zonnepanelen zijn, waardoor je vaak niet weet welke panelen je moet kiezen. Belgian Solar werkt uitsluitend met topmerken op de markt, waaronder Bauer Solar.

Bauer Solar panelen

Bauer Solar: het merk

Bauer is in 1985 opgericht in Duitsland en produceert sinds 2003 ook zonnepanelen. Zoals bij elk Duits bedrijf staat uitmuntende kwaliteit op de eerste plaats. Daardoor verdienen de panelen een plaats in de Tier 1 lijst.

Bauer Solar heeft de afgelopen 17 jaar al meer dan 4000 installaties voorzien van zonnepanelen, gaande van particulier tot commercieel gebruik. Ze zorgen altijd voor een optimale oplossing aangepast aan je situatie, of je nu een klein of een groot dak hebt.

Het familiebedrijf heeft als één van de pioniers in de sector mee gezorgd voor een goed alternatief voor “grijze energie”: zonne-energie. Bauer garandeert al zijn klanten betrouwbaarheid, kwaliteit en een bovengemiddelde opbrengst. 

Tijdens het productieproces worden alle stappen afzonderlijk getest door hoog opgeleid personeel. Alleen zo kunnen ze een constante hoge kwaliteit, prestaties en lange levensduur garanderen en dit alles tegen een betaalbare prijs voor de consument.

“Bauer Solar produceert al meer dan 15 jaar complete zonne-energie-oplossingen."

Bauer Solar logo

Soorten Bauer Solar panelen

Bauer Solar gebruikt een unieke materiaal combinatie voor het produceren van zonnepanelen, met innovatieve cel- en module technologie. Ze produceren voornamelijk zwarte monokristallijne zonnepanelen met een piekvermogen tot 280 Watt. 

De nieuwste generatie zonnepanelen van het merk zijn heel wat innovaties ondergaan, zijn eenvoudig te installeren en bieden nieuwe toepassingsmogelijkheden. Goed nieuws voor de installateurs en de klant!

“Kwalitatieve en betaalbare zonnepanelen ontstaan uit 17 jaar productie- en industrie ervaring.”

Bauer Solar biedt een uitzonderlijke productgarantie van 20 jaar op hun panelen, tot zelfs 30 jaar voor de glasmodules. Daarnaast heb je ook 25 jaar lineaire prestatiegarantie, tot 30 jaar voor de glasmodules. Je kan dus zeker zijn dat een installatie met Bauer zonnepanelen een veilige investering is voor de toekomst!

Bauer Solar panelen

De voor- en nadelen van Bauer Solar zonnepanelen.

Velen verkiezen een Duits merk voor zonnepanelen, boven een Chinees merk. Maar is dat dan zoveel beter? Wat maken Bauer Solar beter dan andere, Chinese Tier 1 merken? Vergelijk hier de voor- en nadelen van het zonnepanelen merk.

VOORDELEN NADELEN
20 jaar productgarantie - 30 jaar garantie bij glasmodules
Klein beschikbaar aanbod
25 jaar lineaire prestatiegarantie - 30 jaar garantie bij glasmodules
Uitmuntende kwaliteit
Continue interne kwaliteitscontrole
Gecertificeerd merk
Scherpe prijs
17 jaar ervaring
Duits familiebedrijf
Productie in eigen handen

Met zonnepanelen van Bauer Solar ben je dus zeker van een kwalitatieve installatie, tegen een schappelijke prijs. Alsook de 20 jaar productgarantie is mooi meegenomen!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​