Belgian Solar & Elegant gaan hand in hand!

Zonnepanelen en groene energie van bij ons, wie kan er een betere combinatie bedenken? We slaan samen de handen in elkaar met energieleverancier Elegant voor een nogal bijzondere, maar vooral milieubewuste samenwerking. Je ontdekt het hier!

Belgian Solar & Elegant

Elegant, da's zuivere energie van bij ons

Elegant levert groene stroom en aardgas, van bij ons, op een simpele manier. Ze kopen groene stroom en gas in, meten het verbruik en de klant krijgt de afrekening. Ze doen dit aan groothandelsprijs met een nog simpelere dienstverlening waardoor ze de kosten laag kunnen houden. Als klant bij Elegant heb je een persoonlijke dossierbeheerder die je bij elke stap kan helpen, en dus ook bij zonnepanelen! Handig toch? Want groene stroom en zonnepanelen op je dak zijn uiteraard een topcombinatie!

Hier in Vlaanderen krijgen we gemakkelijk 1000 uren volle zon per jaar, waar iedereen evenveel gebruik van kan en mag maken. We weten ook dat de zon de basis is van elke groene energiebron die we kennen: het laat de wind waaien, doet planten groeien, verwarmt de bodem, de lucht en het water en zorgt er ook voor dat je zonnepanelen stroom opwekken. Maar om je zonnepanelen te laten werken, moeten deze eerst voorzien worden van stroom, en dan is er niets beter dan de zuivere energie van Elegant.

Een samenwerking met veel voordeel

Als klant van Elegant kan je rekenen op groene stroom en aardgas aan een betaalbaar tarief, en dat van eigen bodem met een uitstekende dienstverlening. Als klant van Belgian Solar kan je hier dus ook van genieten, en dat met de beste zonnepanelen op je dak! Je panelen worden in werking gehouden met groene, zuivere stroom terwijl ze nieuwe groene stroom produceren.

Van een echte win-win samenwerking gesproken! Eentje die goed is voor het milieu en voor huidige en toekomstige klanten van beide partijen.

Profiteren van dit voordeel?

Om van het voordeel van deze fijne samenwerking te profiteren kan je vrijblijvend contact opnemen met ons of met Elegant. Wij helpen je hier graag samen mee verder en geven je alle nodige informatie. Of je nu interesse hebt in zonnepanelen of wil investeren in groene energie, samen maken we Vlaanderen weer een stukje groener! 

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.