BISOL zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

Zonnepanelen zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld. Ze liggen op het dak van je buren, je familie en vrienden. Hoog tijd dus om ook te investeren in de zonne-energie van de toekomst! Maar kies hiervoor wel voor een kwalitatief merk, zoals BISOL!

Bisol solar

BISOL zonnepanelen: het merk

BISOL Group brengt sinds 2004 zonnepanelen op de markt. Het is een puur zonne-energiebedrijf dat naast zonnepanelen ook PV-montageoplossingen en investeringen in zonne-energiecentrales biedt. BISOL is als het ware de zonnespecialist in alle downstream-segmenten, en wordt dan ook niet voor niks de Solar Company genoemd. Het merk staat financieel sterk in de schoenen en biedt heel wat stabiliteit. 

De Europese fabrikant produceert zonneproducten van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste industrienormen. Het volledige assortiment zonne-oplossingen van BISOL is verkrijgbaar in meer dan 85 landen over de wereld. Jaarlijks installeren ze zo’n 400 installaties bij hun klanten, en hebben ze vertegenwoordigers in België, Frankrijk, Italië, Dubai en het Verenigd Koninkrijk. 

BISOL werkt uitsluitende met hoog opgeleid personeel om één van de wereldleiders in de zonne-industrie te blijven. De experten bedenken nieuwe oplossingen om aan de vraag van de toekomst te voldoen. Met andere woorden, staat kwaliteit altijd voorop bij BISOL!

Bisol solar

Soorten BISOL zonnepanelen

Bisol solar panelen

De BISOL panelen voldoen aan alle relevante internationale normen en de strengste criteria, zoals de ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. 

BISOL produceert kristallijne zonnepanelen met een uitstekende energieopbrengst, van hoogwaardige kwaliteit en met een esthetisch design. De strenge kwaliteitscontroles zorgen voor een hogere opbrengst en een langere levenscyclus van de panelen. BISOL zonnepanelen hebben een levensverwachting van meer dan 40 jaar! Ze behoren tot de top 10 beste zonnepanelen op de markt.

De panelen van BISOL hebben een lineaire vermogensgarantie van 25 jaar, en een uitzonderlijk lage degradatie, van amper 0,5%!

BISOL heeft twee series zonnepanelen, BISOL Supreme en BISOL Premium. De zonnepanelen van het Supreme gamma zijn de eerste zonnepanelen ter wereld met een vermogensgarantie van 100%. De panelen zijn tot in de details afgewerkt, met een uitstekende garantie en prestatie. Het zijn full black monokristallijne zonnepanelen met 60 zonnecellen die een vermogen halen van 315 tot 320 Watt. Met 100% vermogensgarantie op 25 jaar en 0% degradatie zijn BISOL Supreme zonnepanelen de beste keuze. Ze leveren 11% meer energie op dan andere zonnepanelen. 

BISOL Premium zonnepanelen zijn van topkwaliteit en worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met grondstoffen van gecertificeerde leveranciers. De Premium serie bestaat uit 7 verschillende mini series; BISOL Duplex, BISOL 60-cel, BISOL XL, BISOL BIPV, BISOL Lumina, BISOL Laminate, en BISOL Spectrum. De mini series bestaan uit mono- en polykristallijne zonnepanelen in verschillende kleuren, met een verschillend vermogen. Op die manier kunnen ze iedere klant een installatie op maat aanbieden, met de juiste zonnepanelen afgestemd op het verbruik van de klant.

De voor- en nadelen van BISOL zonnepanelen.

Dat je met BISOL voor kwalitatieve zonnepanelen kiest is zeker! Ze leveren een hogere opbrengst dan andere merken, wat zorgt voor een snellere terugverdientijd van je investering. De lage degradatie zorgt ervoor dat de zonnepanelen ook op lange termijn efficiënt blijven presteren. BISOL zonnepanelen hebben de laagste prijs per opgewekte kWh, en werden in 2020 opnieuw verkozen tot Top Brand PV in België.

VOORDELEN NADELEN
Productie in Europa
Duurder dan andere merken
Gecertificeerd merk
Extreem lage degradatie
25 jaar productgarantie
25 jaar lineaire vermogensgarantie
Esthetisch mooi
Hoge opbrengst
Snellere terugverdientijd
Laagste prijs per kWh
Laag gewicht

Voor wie zoekt naar kwalitatieve zonnepanelen, aan een betaalbaar tarief zit goed met BISOL zonnepanelen. Wij helpen je graag verder met de keuze van de meest geschikte zonnepanelen voor op jouw dak.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.