DMEGC Solar zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

Zonne-energie, da’s de toekomst! Het is dus goed om te investeren in zonnepanelen voor op je woning, maar welke kies je dan hoor ik je denken. Bij Belgian Solar helpen we je de ideale panelen voor je installatie te kiezen en werken we uitsluitend met de beste merken op de markt verkrijgbaar, waaronder DMEGC Solar.

DMEGC solar

DMEGC Solar: het merk

DMEGC Solar Energy is een tak van DMEGC Magnetics, opgericht in 2009. De Chinese fabrikant van zonnecellen en -panelen zijn doorgegroeid tot een grote speler op gebied van zonne-energie. De zonnepanelen worden door vele installateurs gezien als betrouwbare en betaalbare panelen. 

Het merk garandeert de kwaliteit van zijn panelen door continu te innoveren en consistent de focus op kwaliteit en duurzaamheid te leggen. Daarnaast zit het bedrijf in een veilige, financiële positie waardoor je als klant niet hoeft te vrezen voor de garantie.

“Ga voor DMEGC Solar als je zoekt naar goedkope maar goede zonnepanelen.”

DMEGC Solar voordelen

Soorten DMEGC Solar panelen

DMEGC Solar panelen zijn verkrijgbaar als polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen. Het merk staat garant voor optimale kwaliteit en een lange levensduur met een productgarantie van 10 jaar en een vermogensgarantie van 25 jaar. 

Er wordt continu gewerkt aan de optimalisatie en ontwikkeling van de fabricageprocessen en kwaliteit van de producten. Alle panelen worden in de fabriek getest op veiligheid, betrouwbaarheid, optimale werking en duurzaamheid. 

Op het elektrisch vermogen van de zonnepanelen heb je 25 tot 30 jaar garantie. 

Er bestaan verschillende series van het merk, onder andere de dubbel glas panelen, Black series, halve cel panelen, bifaciale modules en mono- en polykristallijne panelen.

DMEGC panelen

De voor- en nadelen van DMEGC Solar zonnepanelen.

DMEGC Solar is een jong bedrijf dat over de jaren heen de kwaliteit van zijn panelen heeft ontwikkeld naar een hoger niveau, waardoor de positie van het bedrijf op de markt enorm verbeterd is. Maar waarom zou je nu dit zonnepanelen merk kiezen voor je installatie? 

VOORDELEN NADELEN
Onderdeel van bekend bedrijf
Jong bedrijf
25 tot 30 jaar garantie op elektrisch vermogen
Continue optimalisatie
Gecontroleerde kwaliteit
Goede financiële positie
Betaalbaar merk

Met DMEGC Solar kies je voor betaalbare, maar kwalitatieve zonnepanelen en met de veilige financiële positie van het bedrijf krijg je gegarandeerd de beloofde garantie.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.