Architect of EPB verslaggever? 

En ben je op zoek naar een betrouwbare en onafhankelijke partner voor zonnepanelen en thuisbatterijen? Ontdek dan onze mogelijkheden!

Het is belangrijk om tijdens het maken van de nieuwbouw- en renovatieplannen ook al te denken aan de integratie van groene energie. Met de huidige BEN-normen kan je hier niet meer omheen. Een zonnepanelen installatie, gecombineerd met de juiste omvormer en thuisbatterij, is hiervoor dan ook de geschikte oplossing! En dat is precies waar Belgian Solar je bij kan helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en de voordelen van een samenwerking met Belgian Solar te ontdekken.

Een samenwerking met Belgian Solar omvat volgende voordelen:

Interesse?
Neem contact met ons op!

EPB architect

Uitzonderlijk: 5% aanbrengvergoeding per lead

Als onafhankelijke partner bieden we je graag 5% aanbrengvergoeding per lead die zonnepanelen besteld bij Belgian Solar.

Dit is een uitzonderlijk aanbod wat een samenwerking nog aantrekkelijker maakt.

De gemiddelde verkoopprijs voor zonnepanelen inclusief batterij bedraagt 8.200 euro. Dit betekent dat de partner per verkochte lead zo’n 410 euro commissie ontvangt! Ter illustratie: onze huidige partners realiseren maandelijks tussen de 4 en 12 verkochte leads. Wat wil zeggen dat hun commissie nota’s respectievelijk 1.640 euro tot 4.920 euro bedragen!

+ 100 merken en types zonnepanelen

Doordat we volledig merk onafhankelijk zijn kunnen we als één van de weinige in België een groot aanbod merken en type zonnepanelen aanbieden! Op dit moment hebben we meer dan 100 merken en types zonnepanelen in ons aanbod die gegarandeerd door onze eigen ervaren installateurs worden geplaatst. 

Daarnaast zijn we de grootste installateur met betrekking tot batterijen. Door onze ruime voorraad kunnen we een snelle levering garanderen, wanneer andere partijen batterijen niet tijdig geleverd krijgen. Al onze installateurs zijn REScert gekeurd waardoor je als ambassadeur nog kan genieten van een extra premie voor je batterij.

EPB architect RESCert
EPB architect Enphase premium

100% onafhankelijk advies op maat

De kracht van Belgian Solar zit hem in het onafhankelijk advies op maat dat we onze klanten garanderen. Niet iedereen heeft hetzelfde verbruik, en dus heeft niet iedereen hetzelfde advies nodig. Onze adviseurs geven steeds onafhankelijk advies op maat van het verbruik en de situatie van de persoon. 

Ontdek enkele realisaties!

Zin om een samenwerking aan te gaan? Aarzel niet!

Vragen over zonnepanelen of thuisbatterijen?

Wij helpen je graag met ons onafhankelijk advies!
Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.