Ontdek hoe wij werken.

Bij Belgian Solar staan we al jaar en dag gekend voor ons onafhankelijk advies over zonnepanelen, omvormers en thuisbatterijen. Onze adviseurs zijn door continue opleidingen steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën en producten op de markt, van meer dan 100 merken en types zonnepanelen en batterijen. Op die manier kunnen zij elke klant gepast advies op maat geven en garanderen we het rendement van elke installatie die onze installateurs plaatsen.

Een adviesgesprek bij Belgian Solar

Wat we bij Belgian Solar doen, staat volledig haaks op een klassiek verkoopgesprek. Geen technische praatjes, geen valse beloften, maar advies 100% op maat van de klant. We gaan in op wat de klant echt zoekt: comfort en rendement. Alles wat we vandaag adviseren, valt hierop terug.

Het comfort en rendement waar we in geloven kunnen we garanderen door onze klanten 10 jaar garantie te geven op hun rendement, als ze ons advies volgen. Brengt het systeem toch minder op dan we berekend hebben, betalen we het verschil terug.

Het is onze overtuiging dat het kan, en dat vertellen we je ook in ons adviesgesprek. Dat begint met een eenvoudige, technische vraag: heb je een enkelfasige of driefasige aansluiting? Op basis van het antwoord op die vraag geven we ons advies. Maak je geen zorgen, onze adviseurs kijken dit voor jou na!

We houden in ons advies rekening met het capaciteitstarief, ofwel de piekbelasting, en de verspreiding van de fases. Hierna stellen we de juiste combinatie van zonnepanelen, omvormer en batterij(en) voor, zodat de klant de klok rond kan laden en ontladen. Ook als de zon niet schijnt en zelfs ‘s nachts.

Als klant bij Belgian Solar krijg je:

Hierdoor is de klant 100% zeker dat ze de installatie altijd terugverdienen. 
 

Met ons advies kunnen we niet meer garanderen dan andere adviseurs, maar we kunnen er wel voor zorgen dat je 24 uur op 24 kan genieten van je installatie, en niet enkel als de zon op z’n hoogst staat. De meeste mensen denken dat ze door hun verbruik te spreiden slim omgaan met hun opgewekte energie. Dat is ook wat we van de overheid te horen krijgen, maar wees eerlijk, dat is (bijna) niet haalbaar. Dus moeten we ervoor zorgen dat je 24 uur lang het comfort hebt om je opgewekte energie te gebruiken, en het is onze overtuiging dat het kan.

Nu denk je vast: “Als ik overdag thuis ben, hoef ik me geen zorgen te maken want dan heb ik genoeg energie om te gebruiken, verspreid doorheen de dag.”, maar dat is niet helemaal waar. Ook als er een wolk voorbij komt, daalt jouw vermogen, en zie je een flink dal in de grafieken. Als op dat moment je wasmachine aan het draaien is, of de vaatwasmachine aan staat, ga je energie van het net moeten afnemen om de daling te dekken. Met een batterij is dit niet meer nodig!

Ontvang jij ook graag advies op maat van jouw comfort en rendement?

Onze adviseurs komen graag even bij je langs!
Neem vrijblijvend contact met ons op en ga voor een betere wereld.

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.