Interesse in zonnepanelen maar weet je niet waar te beginnen?

Dan ben je bij Belgian Solar aan het juiste adres! Als premium partner van de meeste Tier 1 merken, kunnen wij je absoluut helpen met de juiste keuze in zonnepanelen. Hoe we dat juist doen, vertellen we je graag in deze blogpost.

Alles begint bij een vrijblijvend gesprek!

De eerste stap naar een zonnepaneleninstallatie is een transparant en vrijblijvend gesprek met één van onze ervaren adviseurs. Zij bekijken samen met jou de situatie van je woning en je gezin, om zo de perfecte combinatie van zonnepanelen en omvormers samen te stellen. Alleen zo kunnen wij jou een gegarandeerd rendement bezorgen. 

Door ons onafhankelijk en deskundig advies krijg je de juiste informatie en gaan we voor een optimaal resultaat van je installatie, de snelste terugverdientijd, het hoogste rendement en de beste kwaliteit. 

Tip: Bij Belgian Solar hebben we een handige tool uitgewerkt om de terugverdientijd van zonnepanelen te berekenen.
Advies op maat Belgian Solar

Het belang van deskundig advies bij zonnepanelen.

Zonnepanelen op je dak is een investering voor nu en de toekomst, dus laat je je best adviseren door ervaren adviseurs, want zij weten precies wat er nodig is om jou de optimale installatie te bezorgen. Van de ligging en helling van je dak, tot het merk en aantal zonnepanelen dat je legt. Er komt heel wat meer bij kijken dan je denkt. Maar waar moet je nu precies op letten?

Het type zonnepanelen

Om te beginnen is het type zonnepaneel zeer belangrijk voor jouw situatie. Dit zijn vaak dingen waar je zelf niet veel vanaf weet en waarom deskundig advies van ervaren vakmannen belangrijk is. Om te bepalen welk type panelen je nodig hebt voor je installatie kijken we naar je energieverbruik en hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om dit te dekken volgens het vermogen van de panelen en grote van je dak. Op basis van al deze criteria bezorgen we je graag een offerte op maat.

Het type dak

Onze zonnepanelen adviseurs weten na een korte inspectie meteen of je dak geschikt is voor een zonnepanelen installatie. De meerderheid van de daken zijn geschikt om zonnepanelen op te installeren, ook op platte daken kan je zonnepanelen installeren. Maar om er zeker van te zijn dat het dak van je woning geschikt is, komen onze adviseurs bij je langs om een grondige analyse van je dak te maken. Dit doen ze op basis van satellietbeelden en luchtfoto’s, waarbij ze kijken naar de hellingshoek en oriëntatie van je dak, de mogelijke obstakels en schaduwplaatsen. Met deze analyse kunnen ze verder naar de volgende stap; een onafhankelijke offerte op maat van jouw situatie.

Waarom kiezen voor Belgian Solar?

Belgian Solar is een volledig onafhankelijk zonnepanelen installateur. Dat wil zeggen dat we aan geen enkel merk van zonnepanelen gebonden zijn. Onze vakmensen zijn gediplomeerd en werken exclusief voor Belgian Solar. Daarnaast doen wij niet aan onderaanneming en hebben we reeds meer dan 10 jaar ervaring in de sector, met meer dan 24.000 geplaatste zonnepanelen en meer dan 2000 tevreden klanten.

Premium Enphase Installateur

Naast alle andere voordelen, zijn we ook de grootste Enphase installateur van België met installaties met een micro-omvormer. Hierdoor mogen we onszelf benoemen tot Premium Enphase Installer, waardoor we 25 jaar all-in garantie kunnen bieden aan onze klanten. Iets wat ongekend is in België!

Meer weten over Belgian Solar en Enphase Energy omvormers? Ontdek het in ons uitgebreid blogbericht.

Uitstekende na-service

Na de oplevering van jouw zonnepanelen zorgen we uiteraard nog voor een uitstekende na-service. Zit je toch nog met vragen, of heb je twijfels over de werking van je installatie, of andere opmerkingen? Wij staan ook dan nog altijd voor je klaar. 

Onze klantenservice is steeds bereikbaar en staat elke dag voor je klaar met het antwoord op al je vragen. Problemen met je installatie? We sturen meteen een installateur langs! Nog niet helemaal wegwijs met de werking van je installatie? Dan komen we je graag uitleg geven. Want voor ons zijn tevreden klanten en het beste rendement prioriteit!

Ontvang een offerte voor jouw zonnepanelen. 

Wil jij graag zorgeloos genieten van je zonnepanelen installatie? Ontvang dan volledig vrijblijvend een offerte op maat. Tot snel!

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.