JA Solar zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

Bij Belgian Solar installeren we hoogwaardige zonnepanelen met intelligente omvormers, aangepast aan jouw noden. Ons uitgangspunt is niet: wat hebben we je te bieden? Maar wel: waar ben je naar op zoek? Bij Belgian Solar sta jij centraal. Samen ontdekken we je noden en wensen, en zoeken we de zonnepanelen die jij nodig hebt. We werken uitsluitend met de beste merken op de markt, zoals JA Solar, om jouw rendement te garanderen. 

Ja Solar voordelen

JA Solar: het merk

JA Solar is één van de vele Chinese producenten van zonnecellen en zonnepanelen, maar niet zomaar een. Het merk is internationaal bekend bedrijf dat tot de grootste fabrikanten ter wereld behoort. Het bedrijf bestaat pas sinds 2005, maar door de steun van de Chinese overheid kon het al snel doorgroeien tot wereldspeler. De dag van vandaag hebben ze een klantenportefeuille over heel de wereld, zoals België, Duitsland, Zweden, Spanje, Zuid-Korea en de Verenigde Staten.

In 2016 behaalde ze de top 5 van wereldwijde leveranciers van zonnepanelen. Het is een stabiele producent die steeds blijft groeien en ontwikkelen om op de vraag van de markt te reageren. Hun internationale ervaring wordt bijgestaan door hun sterk onderzoek en continue ontwikkeling en innovatie. Dat alles maakt JA Solar een kwaliteitsvolle en betrouwbare partner voor zonnepanelen.

“JA Solar garandeert het beste rendement en een mooie prijs/kwaliteit.”

Ja Solar panelen

Soorten JA Solar panelen

JA Solar heeft het meest uitgebreide aanbod van alle Tier 1 merken, bestaande uit zowel monokristallijne als polykristallijne zonnepanelen voor residentieel en commercieel gebruik.

Het populairste paneel uit hun aanbod is de JAM6-60/SI. Dit zonnepaneel is licht en compact en bestaat uit 60 zonnecellen. Het genereert meer dan voldoende vermogen voor een gemiddelde gezin. Met een piekvermogen van 270 Watt en een rendement van 16,5% is dit paneel geschikt voor installaties op een klein dakoppervlak.

Het merk zet 100% eigen zonnecellen in voor de productie van hun zonnepanelen. Daarmee garanderen ze een uitstekende kwaliteit van elk paneel. Ondanks de al bestaande kwalitatieve en rendementsvolle panelen, blijven ze dagelijks onderzoek en ontwikkelingen uitvoeren om de zonnepanelen te optimaliseren.

Ze gebruiken een unieke dubbel druk-technologie bij de ontwikkeling van de zonnecellen voor de panelen, die een dubbele elektrische toestel keuring krijgen. Hiermee garanderen ze dat elk zonnepaneel foutloos is.

JA Solar zonnepanelen zijn voorzien van alle keurmerken en worden veelvoudige getest en geïnspecteerd, zowel intern als extern door onafhankelijke partners.

De voor- en nadelen van JA Solar zonnepanelen.

Om het goede merk en het juiste type panelen voor je installatie te kiezen moet je de voor- en nadelen vergelijken. Elk zonnepanelen merk is anders, daarom zetten wij alvast de voor- en nadelen op een rij.

VOORDELEN NADELEN
Lage installatiekosten
Jong bedrijf
Kwaliteitsvolle zonnepanelen
Slechts 10 jaar fabrieksgarantie
Betrouwbare partner
Gecertificeerd merk
Uitstekende prestatie bij weinig licht
100% zelfreinigend
Bestand tegen zware weersomstandigheden
25 jaar vermogensgarantie

Zo zie je dat JA Solar zonnepanelen enkel maar voordelen bieden.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.