LONGi Solar: de voor- en nadelen uitgelicht.

Als je op zoek bent naar kwalitatieve monokristallijne panelen voor op je dak moet je niet verder zoeken. LONGi Solar is wereldleider op gebied van mono zonnecellen en panelen. Bij Belgian Solar kiezen we ervoor om uitsluitend met de beste merken op de markt te werken, en zo dus ook LONGi Solar monokristallijne zonnepanelen.

LONGi Solar

LONGi Solar: het merk

LONGi is dé wereldleider op gebied van monokristallijne zonnecellen en panelen. Sinds de oprichting in 2000, in China, focust het bedrijf zich op monokristallijne oplossingen. Naast China, zijn ze gevestigd in Japan, Europa, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië en Afrika. 

De zonnepanelen van LONGi Solar zijn zeer innovatief en hoogwaardig. Met productinnovaties en baanbrekende monokristallijne technologieën behalen ze de top van de zonnepanelen industrie.  Ze veroveren meer dan een kwart van de wereldwijde markt met hun productie van zonnewafers. Het bedrijf wordt erkend als ‘s werelds meest waardevolle bedrijf met de hoogste marktwaarde. De kernwaarden? Innovatie en duurzame ontwikkeling.

Soorten LONGi Solar panelen

LONGi Solar zonnepanelen presteren tot wel 3 keer beter dan de voorgeschreven IEC normen en zijn dus een meer dan uitstekende keuze voor op je dak! LONGi produceert monokristallijne zonnepanelen, en heeft dus ook enkel mono panelen in hun gamma. 

Zo bestaat hun aanbod zonnepanelen uit Mono Black, Mono WB en Mono Duo panelen met een verschillend vermogen, van 300 Wp tot 445 Wp. De panelen zijn bestendig tegen zware weersomstandigheden.

LONGi Solar panelen
LONGi Solar panelen
LONGi Solar panelen
LONGi Solar panelen

De LONGi Mono Black DUO panelen zijn mooie zwarte panelen met een vermogen van 350 Wp en zijn uitgerust met de Duo Cell technologie. Het paneel is dus in twee delen opgesplitst, waardoor de onderste helft onafhankelijk van de bovenste helft werkt. Hierdoor kan dus de bovenkant van het paneel optimaal blijven functioneren als er op de onderkant schaduw valt.

LONGi Solar DUO

De voor- en nadelen van LONGi Solar zonnepanelen.

De zonnepanelen van LONGi Solar zijn dus van hoge kwaliteit, en dat rendeert! Met 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie mogen ze zich met trots wereldleider in monokristallijne oplossingen noemen.

VOORDELEN NADELEN
10 jaar productgarantie
Klein aanbod - enkel monokristallijn
25 jaar vermogensgarantie
Uitmuntende kwaliteit
Wereldleider in monokristallijne oplossingen
20 jaar ervaring
Hoog vermogen

Een uitstekende keuze dus als je gaat voor een monokristallijne zonnepanelen installatie!

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.