Luxor Solar zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

Investeren in zonnepanelen is een goede begin, maar welk merk kies ik? Welk type? Hoe zit het met garantie? Bij Belgian Solar zorgen we met een oplossing op maat een verzekerd langdurig rendement. Samen ontdekken we wat voor jou écht belangrijk is, begeleiden we je persoonlijk bij je wensen, bekijken je budget en stellen je een optimale combinatie voor met de beste merken op de markt, waaronder Luxor Solar.

Luxor Solar logo

Luxor Solar: het merk

Luxor Solar is opgericht in 2004 in het Duitse Stuttgart. Het bedrijf is actief in meer dan 70 landen over de hele wereld en verkocht al meer dan 5 miljoen zonnepanelen!

De zonnepanelen hebben een bovengemiddelde kwaliteit, door de uiterst strenge kwaliteitscontrole die ze uitvoeren tijdens de productie. Alle panelen die de fabriek verlaten zijn 100% goedgekeurd op kwaliteit en microscheuren, die kunnen ontstaan tijdens het productieproces. Het is dan ook niet meer dan normaal dat het merk tot de Tier 1 behoort. 

“Luxor Solar panelen zijn van premium kwaliteit.”

Luxor Solar productie

Soorten Luxor Solar panelen

Luxor Solar heeft verschillende typen zonnepanelen in hun gamma. De zonnepanelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige zonnecellen die een rendement van 20,6% opleveren. De maximale kwaliteit van de panelen komt door de high-output modules van Europese makelij. 

“Nog maar eens een voorbeeld van Duitse kwaliteit.”

Er zijn 4 series zonnepanelen beschikbaar; Secure Line, Eco Line, Solo Line en Special Line. Alle panelen worden afgewerkt met een glasplaat, zowel aan de voor- als achterkant van het paneel. Zo zijn de zonnepanelen beschermd tegen weersomstandigheden en beschadiging. Met de extra bescherming garanderen ze dat de panelen de vermogensgarantie van 80% over 25 jaar makkelijk halen, en een probleemloze werking van zijn panelen.

De sterkste zonnepanelen behalen dankzij deze unieke productietechniek zelfs nog een vermogen van 88,5% over 35 jaar! Het merk beweert dat hun zonnepanelen een levensduur van 50 jaar hebben. Dit is ook de reden waarom ze zo’n lange product- en vermogensgarantie kunnen bieden. 

Luxor Solar voordelen
Luxor Solar voordelen
Luxor Solar voordelen

De voor- en nadelen van Luxor Solar zonnepanelen.

Luxor Solar zonnepanelen zijn een product van uitstekende Duitse kwaliteit. De ideale panelen als je een installatie van topkwaliteit wil op je dak! Maar wat maakt de panelen beter dan de andere Tier 1 merken?

VOORDELEN NADELEN
Tot 35 jaar product- en vermogensgarantie
Duurder dan andere Tier 1 merken
Uitstekende Duitse kwaliteit
100% getest op productiefouten
Glas-glas technologie
Uitgebreid aanbod
Levensduur van 50 jaar

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor Luxor Solar.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.