Q Cells zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

2020 is duidelijk het jaar om te investeren in zonnepanelen! Maar investeren in zonne-energie doe je het best met kwalitatieve panelen, en een betrouwbaar installateur. Bij Belgian Solar werken we uitsluitend met de beste Tier 1 merken op de markt, zoals Q Cells.

Q CELLS logo

Q CELLS: het merk

Q Cells is één van ‘s werelds grootste en meest erkende producent van zonnepanelen, door zijn krachtige en hoogwaardige zonnecellen en -modules. Q Cells is een Duitse dochteronderneming van het Zuid-Koreaanse Hanwha. Opgericht in 1999, is het bedrijf al reeds een gevestigde waarde op de zonnepanelenmarkt, met de productie van kwalitatieve zonnepanelen. In 2010 won het bedrijf de Sustainable Energy Award en in 2013 werden Q Cells zonnepanelen nog uitgeroepen tot best presterende zonnepaneel.

Zonnepanelen van Q Cells voldoen aan de hoogste eisen en normen op gebied van technologie, betrouwbaarheid, kwaliteit en opbrengst. Elk Q Cells zonnepaneel draagt een ‘Quality Tested’ certificaat. 

Q Cells biedt een ruim aanbod van zonnepanelen, toepassingen en oplossingen voor zowel commerciële als residentiële installaties, en dat wereldwijd!

Soorten Q CELLS zonnepanelen

Q CELLS zonnepanelen

De Q Cells panelen behoren tot de meest prestatie sterke en opbrengt gevende modules op de wereldwijde zonnepanelenmarkt. Met technologische Hot-Spots en PID oplossingen kunnen onze panelen efficiënt en veilig zonnestroom produceren.

Wat is PID? Potentiaal-geïndiceerde degradatie. Wanneer dit voorkomt kan er in de eerste maanden een opbrengstverlies van 20% of meer voorkomen. Met de Anti PID Technology in Q CELLS zonnepanelen moet je je hier geen zorgen over maken.

Bij Q Cells ontwikkelde ze de Q.ANTUM technologie. Die zorgt voor een optimale prestatie, ook onder zwak licht voorwaarden. Zo combineert de Q.ANTUM DUO Technology de meest geavanceerde vooruitgang in cel scheidingstechnologie. Door ronde kabels te gebruiken verminderen ze het elektrische én het optische verlies van je zonnepanelen. Dit doen ze door de stroom die door de cellen lopen , te halveren en effectiever gebruik te maken van het invallend licht op je installatie. Daarnaast verbetert het ook de betrouwbaarheid, met de Anti LID en PID technologie. 

Q.PEAK DUO en Q.PEAK DUO BLK zijn de beste panelen in het gamma van Q CELLS, met het hoogste vermogen, voor een betaalbare prijs en een maximale energieopbrengst.

De Q.PEAK DUO series bestaan uit verschillende panelen, zoals de Q.PEAK DUO-G5, Q.PEAK DUO-G6, Q.PEAK DUO-G6+, Q.PEAK DUO-G7 en Q.PEAK DUO-G8. Deze serie panelen zijn optimaal voor privé-dakinstallaties, commerciële en industriële dak installaties en zonne-energiecentrales op de grond. 

De Q.PEAK DUO BLK series bestaan ook uit verschillende panelen, waaronder de Q.PEAK DUO BLK-5, Q.PEAK DUO BLK-6, Q.PEAK DUO BLK-6+, Q.PEAK DUO BLK-8 en Q.PEAK DUO BLK-8+. De BLK serie wordt voornamelijk gebruikt voor privé-dakinstallaties. Hun aantrekkelijk uiterlijk en optimale prestatie op kleine oppervlakte maken deze zonnepanelen geschikt voor elke behoefte.

Q CELLS heeft een gepatenteerde aanduiding technologie TRA.Q™, die geeft je zekerheid dat de zonnepanelen 100% vervaardigd zijn door Q CELLS. De zonnecellen zijn het kloppend hart van je installatie, en deze moeten dus ook van goede kwaliteit zijn. De TRA.Q™ maakt het mogelijk om vervalsing tegen te gaan. 

Wie Q CELLS koopt, die krijgt ook originele Q CELLS kwaliteit met alle voordelen.

Q CELLS zonnepanelen

De voor- en nadelen van Q CELLS zonnepanelen.

Q CELLS zonnepanelen zijn kwalitatieve, betrouwbare en renderende panelen. Ze hebben een uitstekende prestatie, ook bij slechtere weersomstandigheden. Het mooie en lichte frame maakt dat veel mensen kiezen voor Q CELLS. 

VOORDELEN NADELEN
Lage stroomproductie kosten
Duurder dan andere merken
Innovatieve technologie bij elk weer
Aanhoudende prestatie sterkte
Licht kwaliteitsframe
25 jaar vermogensgarantie
12 jaar productgarantie
Maximale kosten verlaging

Q CELLS zonnepanelen zijn dus een uitstekende keuze als je wil gaan voor kwalitatieve zonnepanelen die lang zullen meegaan en snel zullen renderen. Met hun uitgebreid aanbod bieden ze premium kwaliteit op maat van jouw verbruik en behoeften.

Zelf al eens berekenen hoeveel je kan besparen met een installatie van Q CELLS kan via https://zonnecalculator.q-cells.nl/

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.