Seraphim Solar zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

Je ziet het overal: groene energie, meer bepaald zonne-energie, is de toekomst. Je investeert dus best ook in zonnepanelen, maar met zoveel keuze weet je niet welke panelen geschikt zijn voor op je dak. Bij Belgian Solar geven we je advies op maat, om de installatie aan te passen aan jouw verbruik en noden. We werken hiervoor uitsluitend met topmerken op de markt, waaronder Seraphim Solar

Seraphim solar voordelen

Seraphim Solar: het merk

Seraphim Solar is Chinees bedrijf opgericht in 2011. Het jonge bedrijf behoort tot de Tier 1 zonnepanelen merken op de markt. De naam Seraphim komt van zes gevleugelde engelen met ogen over heel hun lichaam ontworpen om gebruik te maken van licht, net zoals zonnepanelen gebruik maken van licht.

De productie van de zonnepanelen gebeurt in China, India en de Verenigde Staten en worden over de hele wereld verkocht. De fabrieken samen zouden in staat zijn om een productiecapaciteit van één gigawatt te halen. Met hun fabriek in de VS omzeilen ze de invoertaksen op Chinese goederen.

Seraphim Solar spreekt over zijn zonnepanelen als “goed en betaalbaar”. Het bedrijf doet er alles aan om het productieproces te perfectioneren en zo zonnepanelen met een hoge prijs/kwaliteit te produceren. Omdat ze de productie van zonne wafers en -cellen in eigen handen hebben, kunnen ze hier continu op controleren.

seraphim solar lol

“Uitstekende zonnepanelen voor een aantrekkelijke prijs.”

Soorten Seraphim Solar panelen

Seraphim heeft een uitgebreid gamma aan zonnepanelen op de markt, gaande van de standaard series, dit zijn de meest verkochte zonnemodules, tot een nieuwe innovatieve serie Eclipse. 

De Eclipse serie zijn hoogrendementspanelen gemaakt van overlappende zonnecellen. Hierdoor bedekt de onderkant van elke cel de bovenkant van de cel eronder. Dit verhoogt het rendement en de betrouwbaarheid en verlaagt de kosten. 

Naast de Eclipse en de Eclipse Mini serie, heeft Seraphim ook nog de Bifacial serie, Blade Bifacial serie en Blade Serie in hun aanbod.

“Er is voor elke situatie een geschikt Seraphim Solar zonnepaneel.”

Met hun uitgebreid aanbod aan zonnetechnologieën is Seraphim in staat om voor iedereen een oplossing op maat te bieden dat aansluit bij de behoeften. Dit voor zowel commerciële als residentiële installaties. 

Seraphim is in staat om continue kwaliteit te leveren tegen lage kosten door hun bijna volledig geautomatiseerde productieproces. De kwaliteit van de zonnepanelen wordt gecontroleerd door verschillende systemen om 100% foutloze panelen te garanderen.

Op de panelen van Seraphim Solar krijg je 10 jaar productgarantie en 25 jaar vermogensgarantie. Dit is zowat hetzelfde als de andere Tier 1 merken. Maar het bedrijf heeft een streepje voor omdat ze de eerste zijn die de Thresher Test hebben doorstaan. Enkel zonnepanelen met een verwachte levensduur langer dan 25 jaar doorstaan deze test. Dat Seraphim het eerste merk was, bewijst de uitmuntende kwaliteit van hun panelen.

seraphim solar panelen

De voor- en nadelen van Seraphim Solar zonnepanelen.

Seraphim Solar biedt panelen van uitstekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Maar op welke vlakken onderscheidt het zich van andere Tier 1 merken? 

VOORDELEN NADELEN
Panelen van hoge kwaliteit
Slechts 10 jaar productgarantie
Gecertificeerd merk
Jong bedrijf
100% interne productie
Uitgebreid aanbod
Betaalbaar
#1 merk dat Thresher Test doorstaat

De goede reputatie en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding maken Seraphim Solar zonnepanelen een goede investering. Ze bieden slechts 10 jaar productgarantie, maar het doorstaan van de Thresher Test en de 100% interne productie garanderen dat de zonnepanelen van topkwaliteit zijn.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.