SolarWatt zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

Als je besluit om te investeren in zonne-energie is het belangrijk om de juiste zonnepanelen te kiezen voor je installatie. Bij Belgian Solar denken we vandaag al aan de toekomst en investeren we enkel in dé beste zonne-energie voor een groene toekomst. Wij helpen je met het kiezen van de geschikte zonnepanelen voor op jouw dak en werken enkel met de beste merken op de markt, waaronder SolarWatt.

SolarWatt voordelen

SolarWatt: het merk

Het Duitse SolarWatt is opgericht in 1993. Het is één van de pioniers van de zonne-energie en uitgegroeid tot Europees marktleider in het produceren van glas-glas zonnepanelen. 

De productie gebeurd in Duitsland en in de dochterondernemingen in Nederland, Australië, Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland. In meer dan 50 landen over heel de wereld zijn installateurs en gebruikers overtuigd van de kwaliteit van het merk.

“De beste zonnepanelen komen uit Duitsland.” - SolarWatt

SolarWatt biedt de beste garanties op zonnepanelen ter wereld! Klanten krijgen 30 jaar product- en vermogensgarantie op de glas-glas zonnepanelen. Daardoor garanderen ze 30 jaar lang de hoogste opbrengst. Ze bieden deze garantie omdat ze veel vertrouwen hebben in hun eigen zonnepanelen. Door jarenlange innovatie en ontwikkelingen is de levensverwachting van de glas- glaspanelen sterk toegenomen. Hiermee staan ze een serieus streepje voor bij de concurrentie, die in de meeste gevallen maar 10 tot 12 jaar productgarantie bieden.

Ondanks deze wereldbekendheid blijven de zonnepanelen van oerdegelijke Duitse kwaliteit.

SolarWatt logo

Soorten SolarWatt panelen

SolarWatt heeft verschillende types zonnepanelen, aangepast aan de behoefte en vraag van de klanten, van dagdagelijkse huishoudens tot kleine industrieën.

“SolarWatt biedt beste garantie ter wereld op zonnepanelen.”

Alle panelen worden in eigen fabriek gemaakt, waar ze de modernste technologieën ter beschikking hebben om elk proces tot in detail te optimaliseren en de uitstekende kwaliteit van de zonnepanelen te garanderen.

De nieuwste generatie glas-glas zonnepanelen zijn nog beter bestand tegen extreme weersomstandigheden en belasting waardoor ze betrouwbaarder zijn en de levensduur tot wel 33% verhoogt. Daarnaast zijn de dubbel-glas panelen voorzien van een knap design zodat ze naadloos kunnen verwerkt worden in elk type woning of gebouw.

Met glas-glas zonnepanelen kan je een hogere opbrengst genereren, doordat het zonnepaneel minder warm wordt.

SolarWatt panelen

De voor- en nadelen van SolarWatt zonnepanelen.

SolarWatt is één van de grondleggers van zonne-energie en heeft na al die jaren nog steeds oerdegelijke Duitse zonnepanelen van hoge kwaliteit. Wat SolarWatt zonnepanelen beter maakt dan andere Tier 1 merken? Hier vind je de voor- en nadelen van de zonnepanelen. 

VOORDELEN NADELEN
30 jaar product- en vermogensgarantie
Klein aanbod
10 jaar all-risk verzekering
Duurder dan andere Tier 1 merken
Minimaal rendementsverlies door dubbel-glastechnologie
27 jaar ervaring
Uitstekende Duitse kwaliteit
Geschikt voor privé huishoudens
Gaan 33% langer mee

SolarWatt zonnepanelen zijn ideaal voor privé huishoudens en kleine bedrijven. De jarenlange ervaring van het merk is alleen maar positief voor de kwaliteit van de zonnepanelen en daarbovenop krijg je ook nog eens 30 jaar product- en vermogensgarantie. Dit doet geen enkel merk ter wereld beter.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​