Suntech zonnepanelen: de voor- en nadelen uitgelicht.

suntech zonnepanelen voordelen

Bij Belgian Solar denken we vandaag al aan de toekomst en investeren we enkel in dé beste zonne-energie voor een groene toekomst. Wij helpen je met het kiezen van de geschikte zonnepanelen voor op jouw dak en werken enkel met de beste merken op de markt, waaronder Suntech zonnepanelen.

suntech zonnepanelen voordelen

Suntech zonnepanelen: het merk

Suntech werd in 2001 opgericht in China en behoort na 19 jaar tot de grootste zonnepanelen producenten ter wereld. Doorheen de jaren heeft het bedrijf zich gevestigd in verschillende landen en levert het zonnepanelen in meer dan 90 landen.

Ondanks het faillissement in 2013, door de dalende prijzen van zonnepanelen, is het bedrijf weer helemaal doorgestart en groter dan ooit. De kwaliteit van de panelen is sterk omhoog gegaan en worden met precisie geproduceerd om een optimaal rendement te garanderen.

“Suntech is één van de grootste en meest gerenommeerde zonnepanelen leveranciers ter wereld.”

Suntech zorgt door het continu verbeteren van het ontwikkelings- en productieproces voor hoogwaardige en kwalitatieve zonnepanelen. De kernwaarden van het bedrijf zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenvoordeel voor de klant. 

Soorten Suntech zonnepanelen

Suntech produceert zowel monokristallijne als polykristallijne zonnepanelen die geschikt zijn om extreme weersomstandigheden te doorstaan en een optimaal rendement te leveren, zelfs bij weinig licht. De zonnepanelen worden gebruikt voor zowel residentiële als commerciële installaties.

“Suntech combineert kwaliteit met state-of-the-art technologie.”

De panelen worden geproduceerd aan de hand van een nieuwe technologie met halve cel panelen en hebben een rendement van bijna 18%.

Suntech heeft als één van de voorlopers in de zonne-industrie een aantal verschillende series in hun aanbod. Zo heb je de Standaard Series, HIPerforma series, HIPower series, HIDigital series en de HISpec series. Door de verschillende series zonnepanelen kunnen ze specifieke zonnepanelen aanbieden, aangepast aan je woning en het type gebruik.

De voor- en nadelen van Suntech zonnepanelen.

Suntech is een topspeler op de zonnepanelenmarkt. Desondanks dat het bedrijf in 2013 failliet ging, is de productie van de zonnepanelen nooit stilgelegd en enkel maar verbeterd. Hieronder zie je alle voor- en nadelen van Suntech panelen.

VOORDELEN NADELEN
Zeer hoge efficiëntie
Imagoschade door faillissement
Uitstekend rendement bij weinig licht
Nieuwe technologie
Geschikt tegen extreme weersomstandigheden
12 jaar productgarantie
24 jaar vermogensgarantie
Specifieke oplossingen

Met zonnepanelen van Suntech ben je dus zeker van een oplossing die geschikt is voor jouw woning en noden, met een uitstekend rendement aan een schappelijke prijs.

suntech zonnepanelen Overzicht

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent zonnepanelen? Ontdek dan ons overzicht met de 25 meest gestelde vragen omtrent zonnepanelen.

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

Meer weten over zonnepanelen?
Ontdek onze nieuwste blogberichten!​

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.