Tecloman omvormer: de voor- en nadelen uitgelicht

Bij een zonnepanelen installatie hoort een omvormer, maar welke omvormer kies ik nu juist en waar moet ik op letten bij de aankoop van een omvormer? Om te beginnen kies je eentje van hoge kwaliteit, zoals Tecloman omvormers.

Tecloman: het merk

Tecloman is koploper in het onderzoek en de ontwikkeling van lithium batterij energie opslagsystemen. Ze zoeken steeds nieuwe manieren om mensen en bedrijven te helpen het volledige potentieel te realiseren met een geïntegreerde oplossingen die efficiënte resultaten opleveren via de innovatieve technologie die ze gebruiken. 

Daarnaast zijn ze steeds bezig met innovatie om verbeterde duurzaamheid te leveren met hun uitzonderlijke technologische ontwerpen.

Het merk streeft naar uitmuntendheid voor de klant en dat zie je in de continue toewijding om de producten voor residentiële en commerciële systemen aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van de klanten.

Tecloman

Soorten Tecloman omvormers

De Firefly F1 is een huishoudelijk hybride omvormersysteem. Het systeem maximaliseert het gebruik van zonne-energie met twee ingebouwde MPPT’s. Met het geïntegreerde EMS en BMS controleert de Firefly de belasting in real-time en biedt op basis daarvan optimale oplossingen voor stroomvoorziening, aangepast aan de verbruiksgewoonten. 

Met een capaciteit van 6,6 kW, een ontladingsefficiëntie van 94,5% en een maximale efficiëntie van 97,5% is dit een kwalitatief systeem. Tecloman biedt een garantie van 10 jaar op de omvormer.

De omvormer is eenvoudig te combineren met de batterij opslagsystemen.

Tecloman omvormer

De voor- en nadelen

De Tecloman omvormer heeft dus heel wat in zijn mars. Met zijn vooruitstrevende technologie en real-time data is het een goede keuze!

VOORDELEN NADELEN
Compacte omvormer
Slecht één model beschikbaar
Real-time data
Optimaliseert verbruik
Maximale efficiëntie van 97,5%
Combineerbaar met batterij
10 jaar garantie
Compatibel met andere merken

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen omtrent thuisbatterijen en zonnepanelen? Vraag ons onafhankelijk advies en een vrijblijvende offerte aan!

Klaar om te investeren in de zonne-energie van de toekomst?

Dan zit je goed bij Belgian Solar! Wij geven je het onafhankelijk advies dat je nodig hebt om slim te investeren. Helemaal op jouw maat.

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.