Belgian Solar - Onafhankelijk advies & installatie IconBelgian Solar – Onafhankelijk advies & installatie

Ontdek onze tevreden ambassadeurs

2,8 66 reviews

 • Avatar smartie021 ★★★★★ 10 maanden geleden
  In november 21 alles besteld en in februari alles laten plaatsen, alles met vakkundige mensen gedaan en ze waren er met een groot team binnen 1 dag alles geplaatst en aangesloten
 • Avatar Jacques Lemahieu ★★★★★ 10 maanden geleden
  Installatie op 30 08 , prima gewerkt , geen
  Enkele probleem
 • Avatar Jan De Wachter Jan ★★★★★ 10 maanden geleden
  In maart mijn zonnepanelen laten instaleren samen met batterij , ik snap de slechte revieuws niet ? Is gewoon een TOP firma !! , fantastiche sales , techniekers werken proper werk af , communicatie met firma is zeer goed verlopen . Installatie … More werkt zeer goed , dus een tevreden klant , firma is zeker een aanrader 👌
 • Avatar Willem Coppens ★★★★★ een jaar geleden
  uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, technologisch up to date , zeer goede interne coördinatie en heel professioneel en klantvriendelijk bij alle contacten
 • Avatar Sandra Geusens ★★★★★ een jaar geleden
  Super service. Onze contactpersoon is Giovanni en hij staat altijd voor ons klaar. Geen vraag is hem teveel, neemt zijn tijd om dingen uit te leggen, altijd vriendelijk.
  En de batterij die we hebben laten plaatsen doet tot nog toe wat ie
  … More moet doen dus top!
 • Avatar Dominique Groeseneken ★★★★★ een jaar geleden
  Deskundig, duidelijk en transparant advies door sales persoon, gedetailleerde en correcte prijsoffertes voor verschillende opties. De plaatsing liep wat vertraging op door coronaperikelen en winterstop, maar uiteindelijk verliep ze zeer … More vlot en professioneel: alles proper achtergelaten, netjes op tijd, snel doorgewerkt, prima advies, vriendelijk enz… Kortom, volledig vakbekwaam. Ook de hulp bij de administratieve rompslomp van keuring, subsidieaanvragen, … heb ik zeer geapprecieerd! De keurder zelf was ook vol lof over de kwaliteit van de installatie. Alle communicatie voor, tijdens en na de installatie verliep heel vlot zowel via email als telefonisch, en er was steeds een vriendelijk en pasklaar en antwoord op mijn vragen. Mijn besluit: Belgian Solar is een top en professioneel team en een aanrader!
 • Avatar Philip VB ★★★★★ 2 jaar geleden
  Zeer professioneel bedrijf. Goed geplaatst en goede prijs kwaliteits verhouding. Aanrader.
 • Avatar Riza Konar ★★★★★ 2 jaar geleden
  Paar maanden geleden zonnepannelen laten zetten Belgian Solar. Na opvolging hebben ze gezien dat 2 panelen minder opbracht. Ze hebben contact opgenomen voor verplaatsing. Deze werd verplaatst en idd brengt meer op je kan dat volgen via … More App. Ze volgen hun werk goed. Monteurs werken echt heel hard en proper. Verkoper Giovani doet zijn werk heel goed en volg zijn werk heel goed deze verdient 5 sterren en 10 punten. Zeker aan hem advies vragen.Maar geloof zeker niet als verkoper Johan zeg dat hij 100€ geef als je klant breng, trap er niet in.Door u kap geld verdienen zelf niets doen.
 • Avatar kenny wyckmans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Super samenwerking met Belgian Solar! Van begin (de adviseur) tot het einde (de na-service). Top!
 • Avatar Johan Janssens ★★★★★ 3 jaar geleden
  Vandaag Top Montageteam 👍🏻 over de vloer gehad. Binnen en buiten topafwerking, super tevreden. Aansluiting in orde en onmiddellijk rendement, vandaag zonder 🌞 toch rendement.
  Zeker reclame maken want deze mensen zijn TOP in hun vak.
  Een
  … More tevreden Ambassadeur. 😉
 • Avatar danny Hoppenbrouwers ★★★★★ 4 jaar geleden
  enkel positieve ervaringen eerst het advies dan het plaats bezoek en zeker een pluim voor de plaatsers gewoon TOP
 • Avatar Geert Vandecauter ★★★★★ 4 jaar geleden
  Top bedrijf, zeer professionele uitleg, dadelijk overtuigt van hun correcte en professionalisme.
 • Avatar Roel Renkens ★★★★★ 4 jaar geleden
  Na een goed vooroverleg werd ons een mooi en passend voorstel gedaan. We hebben nu sinds een maand een zevental mooie panelen op ons garage dak liggen. Alles werd in een dagdeel gemonteerd en zeer netjes afgewerkt.
  Met een flinke opbrengst.
  … More Elk paneel heeft zijn eigen omvormer en zorgt daarmee voor minder verlies bij het terug leveren aan de energie maatschappij. Kortom een zeer tevreden klant uit Nederland.
 • Avatar Els Knevels ★★★★★ 4 jaar geleden
  We kregen de nodige én correcte informatie mee van hun installateurs. Ze adviseerden ons om voor een ander type systeem te gaan dan we oorspronkelijk in gedachte hadden. We zijn nu erg tevreden van onze keuze! Deze investering was zeker … More de moeite waard. Zeker aan te raden!

View Google Reviews Leave A Review

chat
close

Bereken de terugverdientijd van jouw zonnepanelen.